Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Zingen voor Israël’

18 juni-16:30 - 18:00 CEST

Hollandkoor zingt in de Nieuwe Kerk in Groningen. Zaterdag 18 juni om 16.30 uur. Toegang gratis. Het Holland-Koor heeft als motto ‘Zingen voor Israël’ en de vijfhonderd leden van dit koor staan te popelen om dit weer samen met u te doen! Daarom organiseert het koor in samenwerking met Christenen voor Israël op zaterdag 18 juni een middagconcert in Groningen. Naast koor- en samenzang staat ontmoeting ook centraal. De overdenking wordt verzorgd door ds. Henk Poot.
Na ruim twee jaar zonder Holland-Koorconcerten is het fijn dat we elkaar weer kunnen ontmoeten en samen kunnen zingen tot eer van de God van Israël! Komt u ook?

18 juni: Groningen, Nieuwe kerk, Nieuwe Kerkhof 9.
Vanaf 15:30 uur ontvangen we de bezoekers met een hapje en een drankje en is er alle gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Tussen 16:30 uur en 18:00 uur geven we ons concert. U bent van harte welkom!

 

Gegevens

Datum:
18 juni
Tijd:
16:30 - 18:00 CEST
Evenement Categorie:
Site:
https://hollandkoor.nl/

Locatie

Nieuwe kerk Groningen
Nieuwe Kerkhof 9
Groningen, Groningen Nederland
+ Google Maps

Overige informatie

Parkeren
Hollandkoor zingt in de Nieuwe Kerk in Groningen. Zaterdag 18 juni om 16.30 uur. Toegang gratis. Het Holland-Koor heeft als motto 'Zingen voor Israël' en de vijfhonderd leden van dit koor staan te popelen om dit weer samen met u te doen!