Foto’s Oranjemarkt Welkom in Zuidhorn 

Regionale kranten en ander nieuws

Streekkrant Klik hier 
Zaken die uw aandacht vragen Klik hier 
Het westerkwartier Klik hier 
Welkom in Zuidhorn – nieuws- Klik hier

 


Uit agenda

Regiokaartje Klik hier 
Welkom in Zuidhorn Klik hier 

Nieuws uit onze regio dat automatisch wordt verzameld.

Nieuws en artikelen Zuidhorn Nieuws en artikelen Zuidhorn

Agenda WelkomInZuidhorn.nl Agenda WelkomInZuidhorn.nl

 • Voorleesmiddag Bibliotheek
  by info@welkominzuidhorn.nl on 10 oktober 2023 at 22:00

  Het is vroeg in de ochtend en de zon schijnt. Kikker weet het zeker: het wordt een mooie dag! Deelname is gratis.

 • Voortvarende Vrouwen
  by info@welkominzuidhorn.nl on 10 oktober 2023 at 22:00

  Hendrik Hachmer, directeur van het Veenkoloniaal in Veendam geeft een lezing over Voortvarende Vrouwen in de 19de eeuwse koloniale zeevaart.  Organisatie: Vrouwen van Nu Zuidhorn

 • Nationale handtassen dag
  by info@welkominzuidhorn.nl on 9 oktober 2023 at 22:00

  Een aantal jaren geleden werd tien oktober uitgeroepen tot nationale handtassen dag. Reden genoeg om op het Dorpsplein een expositie te houden met een uiteenlopende diversiteit aan tassen uit verschillende jarengangen. Onder het genot van een kopje koffie/thee kunt u de meest verschillende handtassen en accessoires bewonderen. 

 • Informatieavond verduurzamen woningen
  by info@welkominzuidhorn.nl on 9 oktober 2023 at 22:00

  Tijdens de informatieavond informeren geselecteerde aanbieders over isoleren, zonnepanelen en warmtepompen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen en kun je laten weten met welke maatregel(en) je verder aan de slag zou willen. 

 • Tous les oisseaux de ‘l Europe
  by info@welkominzuidhorn.nl on 7 oktober 2023 at 22:00

  Een unieke vocalgroup uit Groningen met 22 zangers en zangeressen onder leiding van Hans Kaldeway. € 15,00 entree, dit is incl. kopje koffie/thee/koekje

InfoLeek De website met hét nieuws in en om Leek

 • 27e Oldtimer & Classic Beurs op 13, 14 en 15 oktober in Leek
  by Admin on 2 oktober 2023 at 14:50

  Leek – Het is alweer voor de 27e keer dat de Oldtimer & Classic Beurs in Sportcentrum Leek wordt georganiseerd. Op vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 en zondag 15 oktober valt er heel wat te zien en wordt er ook veel te koop aangeboden. De beurs wordt gehouden in twee grote hallen met meer … Het bericht 27e Oldtimer & Classic Beurs op 13, 14 en 15 oktober in Leek verscheen eerst op InfoLeek.

 • Jeugd Talero 1 verslaat concurrent met 7-3
  by Sven Loer on 2 oktober 2023 at 10:23

  Leek – De thuiswedstrijd tegen team 1 van ttv Olympia’54 uit Emmer-Compascuum was het eerste duel tussen de favorieten voor promotie naar de hoogste jeugdafdeling. De Talero-spelers lieten er geen gras over groeien en wonnen met 7-3. Daar mee verstevigden zij de eerste plaats en hebben ze nu 8 punten voorsprong. De uitslag doet vermoeden … Het bericht Jeugd Talero 1 verslaat concurrent met 7-3 verscheen eerst op InfoLeek.

 • KV Noordenveld en KVW’22 spelen gelijk tijdens returnwedstrijd
  by Sven Loer on 2 oktober 2023 at 05:34

  Leek – Op zaterdag 30 september stond de returnwedstrijd op het programma voor KVW’22 1 tegen Noordenveld 1. Het sportpark was volgeladen met supporters van beide teams. De ploeg van het duo Rusthoven en Conroy was er op gebrand om deze pot te winnen en daarmee de eerste plek in de poule te bemachtigen. Zowel … Het bericht KV Noordenveld en KVW’22 spelen gelijk tijdens returnwedstrijd verscheen eerst op InfoLeek.

 • Bezoekers Noordelijk Gipsy Festival genoten volop van muziek en dans
  by Sven Loer on 1 oktober 2023 at 17:54

  Leek – De bezoekers van de derde editie van het Noordelijk Gipsy Festival op Borg Nienoord hebben zaterdag 30 september volop genoten van muziek en dans. Drie generaties musici speelden de mooiste liedjes uit alle streken van Europa. De bekende violist Willem Wolthuis nam na een carrière van meer dan zestig jaar afscheid van het … Het bericht Bezoekers Noordelijk Gipsy Festival genoten volop van muziek en dans verscheen eerst op InfoLeek.

 • Makkelijk en goedkoop een sport of cultuuractiviteit uitproberen in het Westerkwartier?
  by Admin on 1 oktober 2023 at 14:40

  Westerkwartier – De gemeente en diverse verenigingen bieden inwoners weer de kans om heel makkelijk kennis te maken met cultuur en of sport. Na een mooie zomer is de herfst weer begonnen. Het wordt ‘s avonds al steeds vroeger donker. Een mooi moment voor jong en oud om op een makkelijke manier, via een korte … Het bericht Makkelijk en goedkoop een sport of cultuuractiviteit uitproberen in het Westerkwartier? verscheen eerst op InfoLeek.