Foto’s Oranjemarkt Welkom in Zuidhorn 

Regionale kranten en ander nieuws

Streekkrant Klik hier 
Zaken die uw aandacht vragen Klik hier 
Het westerkwartier Klik hier 
Welkom in Zuidhorn – nieuws- Klik hier

 


Uit agenda

Regiokaartje Klik hier 
Welkom in Zuidhorn Klik hier 

Nieuws uit onze regio dat automatisch wordt verzameld.

Nieuws en artikelen Zuidhorn Nieuws en artikelen Zuidhorn

Agenda WelkomInZuidhorn.nl Agenda WelkomInZuidhorn.nl

InfoLeek De website met hét nieuws in en om Leek

 • Vanaf 1 juli betaal je extra voor wegwerpbekers en -bakjes met plastic
  by Admin on 3 juni 2023 at 12:29

  Landelijk – Als je vanaf 1 juli eten of drinken afhaalt of laat bezorgen, betaal je extra voor wegwerpbekers en -bakjes die (deels) gemaakt zijn van plastic. Ondernemers mogen die niet meer gratis aanbieden. Ook zijn zij vanaf 1 juli verplicht om een herbruikbare optie aan te bieden. Dat kan op twee manieren: ondernemers vullen … Het bericht Vanaf 1 juli betaal je extra voor wegwerpbekers en -bakjes met plastic verscheen eerst op InfoLeek.

 • Gaslekkage aan de Evertswijk in Zevenhuizen; brandweer en Enexis ingeschakeld
  by Admin on 3 juni 2023 at 08:40

  Zevenhuizen – Brandweer Leek is zaterdagmorgen om half 9 ingezet bij een gaslek aan de Evertswijk in Zevenhuizen. Bij het graven van een geul in een tuin is de gasleiding geraakt en is er een lek ontstaan. Brandweer Leek heeft geprobeerd het lek tijdelijk te dichten. Dit lukte helaas niet, de straat werd afgezet en … Het bericht Gaslekkage aan de Evertswijk in Zevenhuizen; brandweer en Enexis ingeschakeld verscheen eerst op InfoLeek.

 • Mis ‘m niet! Gratis HPV prik voor 19 tot en met 26 jarigen
  by Admin on 3 juni 2023 at 06:56

  Provincie – GGD Groningen roept jongvolwassenen op om de HPV prik uiterlijk in juni te halen. Er zijn 2 vaccinaties nodig en tussen de 2 prikken moet ongeveer een half jaar zitten. Om de prikken gratis te kunnen krijgen, moet men de eerste prik voor de zomer halen en de tweede prik voor het eind … Het bericht Mis ‘m niet! Gratis HPV prik voor 19 tot en met 26 jarigen verscheen eerst op InfoLeek.

 • Frontale botsing bij wegversmalling Nieuw-Roden; beide automobilisten aangehouden (Video)
  by Admin on 2 juni 2023 at 21:38

  Nieuw-Roden – Vrijdagavond rond half negen zijn twee automobilisten met hun auto’s tegen elkaar gebotst op de Terheijlsterweg bij Nieuw-Roden. Ter hoogte van een wegversmalling na een flauwe bocht ging het mis, door onbekende oorzaak botsten de twee frontaal tegen elkaar aan. Politie en ambulance zijn met spoed ter plaatse gekomen. Beide bestuurders zijn gecontroleerd … Het bericht Frontale botsing bij wegversmalling Nieuw-Roden; beide automobilisten aangehouden (Video) verscheen eerst op InfoLeek.

 • Oplettende voorbijganger voorkomt erger; brandweer blust buitenbrand
  by Sven Loer on 2 juni 2023 at 14:51

  Leek – Vanmiddag zijn de brandweer vrijwilligers van Leek voor de tweede keer gealarmeerd, deze keer voor een buitenbrand in Tolbert. Aan de Mensumaweg in Tolbert is vrijdagmiddag rond 10 over 12 brand ontstaan op een stuk braakliggend terrein in een berg met hooi/kuil. Een oplettende voorbijganger merkte de brand op en heeft daarop de … Het bericht Oplettende voorbijganger voorkomt erger; brandweer blust buitenbrand verscheen eerst op InfoLeek.