Nieuws uit de Regio

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.6.0″ background_color=”#fbfbee”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.6.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.regiobrief.nl/wp-content/uploads/2020/09/spierfonds.jpg” title_text=”spierfonds” _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.6.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]

RTV Noord RTV Noord RSS feed

 • Donar loopt in Bemmel tegen vierde nederlaag op rij aan
  on 27 november 2022 at 17:08

  De basketballers van Donar hebben opnieuw averij opgelopen in de competitie. De ploeg van coach Andrej Stimac verloor in Bemmel van Yoast United: 76-70. Het is de vierde nederlaag op rij voor de Groningers.

 • Feestgangers laten massaal hun deelscooters achter bij MartiniPlaza
  on 27 november 2022 at 17:01

  Wie op korte termijn een deelscooter zoekt kan het beste maar even een blik werpen bij MartiniPlaza. Daar zijn er namelijk tientallen achtergelaten door bezoekers van het dancefeest Free Your Mind.

 • 112-nieuws: Politie zoekt tasjesrover in Westerbadstraat in Stad
  on 27 november 2022 at 16:43

  In dit liveblog houden we je deze zondag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Groningen. Je vindt hier een overzicht van ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

 • Nationale crosstitels voor Jonkman, Marsman en Van Kampen
  on 27 november 2022 at 15:43

  Hardloopster Silke Jonkman uit Haren is bij de Warandeloop in Tilburg Nederlands veldloopkampioene geworden. Ook op de korte afstand waren er landstitels voor Groningse atleten.

 • Gepensioneerd, maar toch doorwerken: 'Want we zijn gezond'
  on 27 november 2022 at 14:18

  Langs de Cereskade in Stadskanaal kan het je bijna niet ontgaan als je er deze week bent langsgereden: 'pensioen' hangt er met grote letters voor het raam bij een van de woningen in de straat, om precies te zijn de woning van Wim en Ina Vetrop. Nu wil het toeval dat niet één van beiden, maar zowel Wim als Ina sinds deze week mag genieten van de oude dag.

Loading...

 

 

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default”]

.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”]

Klik hier voor coronaoverzicht in onze regio

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]