Nieuws uit de Regio

RTV Noord RTV Noord RSS feed

 • Gemeente Het Hogeland moet weg door akker bij Warffum verantwoorden bij Raad van State
  on 28 november 2023 at 18:17

  Moet gemeente Het Hogeland alsnog onderzoek doen naar het plan voor een nieuwe rondweg voor akkerbouwverkeer rondom Warffum? Als het aan akkerbouwfamilie Clevering ligt wel, want die weg moet door hun akker heen gaan lopen. Zij verzochten Raad van State om de gemeente hiertoe te dwingen.

 • Boer Kees is klaar voor de tweede oorlogswinter
  on 28 november 2023 at 18:00

  Het jaar pakt in zakelijk opzicht voor Kees Huizinga in Oekraïne beter uit dan hij had verwacht. Deze winter zal hij ook wel weer doorkomen. Maar hoe het daarna verder moet? ‘Het wordt er niet makkelijker op.’

 • 'Wees een Wolf, wees een Wolf' theatervoorstelling Broodkapje gaat op herhaling
  on 28 november 2023 at 17:36

  Broodkapje en een stuk of zeven geitjes gaat op herhaling. Twee jaar geleden ging de Groningse theatervoorstelling al in première, maar werd daarna afgelast vanwege een corona-lockdown. Komende week is de tweede, vernieuwde 'première' van 'Broodkapje' in het Kielzog in Hoogezand.

 • Tijdelijke opvang asielzoekers Farmsum met drie jaar verlengd
  on 28 november 2023 at 17:00

  De tijdelijke opvang voor kansrijke asielzoekers in Farmsum blijft tot 31 december 2026. Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) heeft grote moeite met het vinden van genoeg opvangplekken en deed daarom dit voorstel bij de gemeente Eemsdelta.

 • Blaarkoppen zouden het wel weten
  on 28 november 2023 at 16:00

  Onze Blaarkoppen geven elke doordeweekse dag commentaar op het nieuws in Groningen en de rest van de wereld. Maar wat ze zeggen, dat is aan jou.

Loading...

 

 

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”4.6.1″ _module_preset=”default”]

.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.6.0″ _module_preset=”default”]

Klik hier voor coronaoverzicht in onze regio

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]